Unia Zathe

Tussen Dokkum en Wad

Unia Zathe ligt in het rustieke terpdorpje Ee, vlakbij Dokkum tegen Nationaal park Lauwersmeer en op een steenworp afstand van Unesco Werelderfgoed Waddenzee. De veerdiensten naar Ameland of Schiermonnikoog zijn op 15 Km afstand. Er valt heel wat te kiezen bij Unia Zathe. Zo zijn er twee ruime B&B kamers (met privé badkamers) voor twee tot drie personen op de etage; een ruim appartement voor vier tot zes personen (tevens rolstoelvriendelijk) en een vakantiehuis voor zes personen met privétuin op het zuiden. Het appartement heeft een ruime badkamer met douche en wastafel, een aparte toiletruimte en twee aparte slaapkamers. Ook is er een moderne keuken met kookgelegenheid en combimagnetron. Het vakantiehuis heeft een aparte zit- en eetkamer, een grote moderne keuken en een bijkeuken met wasmachine en vaatwasser. Op de begane grond is een tweepersoons slaapkamer. Op de etage zijn de andere twee slaapkamers.

Contactgegevens

Cor Bergsma en Ron van Veen
Omgong 7
9131 KV Ee
Nederland
0519518101
0625444774

[email protected]
www.uniazathe.nl
Facebook

Social media

Facebook Instagram Twitter

Faciliteiten

  • Huisdieren in overleg
  • Keuken aanwezig

Thema's

  • Fietsen / wandelen

Locatie

  • Dorp
  • Water
  • Natuur

Appartement

Appartement 1 kenmerkt zich door ruimte en comfort en biedt ruimte aan 4-6 personen. Het appartement heeft een ruime badkamer met douche,  wastafel  en een aparte toiletruimte. Er zijn twee slaapkamers en een (smart)TV kamer. Tevens is er een moderne keuken met kookgelegenheid en combi magnetron.

Appartementen 2 en 3 (2/3 pers.) zijn ruime gezellig ingerichte kamers met een zithoek, tv en apart slaapgedeelte. De kamers bevinden zich op de etage. Beide kamers hebben eigen sanitair en er is een kitchenette op de aangrenzende hal.

Vakantiewoning het "Voorhuis" is geschikt voor 4-6 personen. Is gezellig ingericht en heeft een afsluitbare tuin op het zuiden. De woning beschikt over een aparte zit- en eetkamer, een grote moderne hoekkeuken en bijkeuken met wasmachine en vaatwasser. De douche en het toilet bevinden zich in de keuken. Op de begane grond is een tweepersoons slaapkamer (de opkamer) en op de etage bevinden zich twee slaapkamers.

Omgeving

Friesland kenmerkt zich door de typische uitgestrekte vergezichten. In combinatie met de prachtige wolken partijen levert dit vaak prachtige plaatjes op. De vele terpdorpjes herinneren aan de tijd dat het Lauwersmeer nog Lauwerszee was. Pas sinds begin jaren zestig ligt de dijk er die er voor zorgde dat er zich een zeer waardevol natuur en vogelrijk gebied kon ontwikkelen, met de voor Nederland meest verscheidenheid  aan vogels. Het door Unesco tot Werelderfgoed uitgeroepen gebied “Wadden” ligt hier aangrenzend aan. Een wadlooptocht  met professionele  gids kan vanuit hier dagelijks  op diverse locaties gestart worden. De veerdiensten naar de eilanden Schiermonnikoog en Ameland zijn op 15 km afstand van Unia Zathe en dus voor een dagje uit goed te doen. Bonifatius stad Dokkum is één van de Friese elfsteden  en herbergt vele juweeltjes, of het nu gaat om architectuur of culinair. In de regio zijn tal van activiteiten voor jong en oud.

Prijzen

Appartement  1

2 pers. € 100,00/nacht 3e en 4e persoon € 22,50 p.p.p.n.

5e en 6e persoon € 1,00 p.p.p.n.

Exclusief ontbijt.  Inclusief bed- en badlinnen en toeristenbelasting.

Ontbijt is mogelijk voor  € 7,50 p.p.p.n.

Appartementen 2 en 3

B&B

1 pers. € 65,00 2 pers. € 90,00 extra bed € 25,00/nacht

Inclusief ontbijt, bed- en badlinnen en toeristenbelasting.

Vakantiewoning `t Voorhuis

2 pers. € 100,00/nacht 3e en 4e persoon € 25,00 p.p.p.n.

5e en 6e persoon € 1,00 p.p.p.n.

Exclusief ontbijt. Inclusief bed- en badlinnen en toeristenbelasting.

Er gelden aangepaste tarieven voor 3 nachten of meer. Met Kerst en jaarwisseling tarieven op aanvraag.

Huisdieren zijn welkom in overleg.

Reserveren
Adres op de kaart
Foto's
Zoeken
Locatie


Faciliteiten
Thema's


Provincie
Uitgelicht
B&B Bèd & Bótram Bie Ós
Beste Pronkkamer 2019


A.G.P.M. Geelen-Spaninks
Hoogstraat 42
6017 AR Thorn (gemeente Maasgouw)
T: 0475-561345
B&B Hoeve Nijssen


Miranda Nijssen
Dijkstraat 64
5721 AR Asten
T: 0493670300
De Droomhoeve


Debora en Marcèl Vugts
Harderwijkerweg 37
8071 EM Nunspeet
T: 0341251601
Groot Overhorst


Wim en Adrie Veldhuizen
Overhorsterweg 32
3781 ND Voorthuizen
T: 0615148116