't Merthoes

Onthaasten en genieten in B & B ’t Merthoes te Susteren

De zon die door het raam naar binnen schijnt, het gefluit van vogels en het gekraai van de haan in de vroege ochtend, dat is wakker worden in één van de kamers van  ’t Merthoes. Welkom in onze B&B in Het Smalste Stukje Nederland; een bijzonder plekje waar het leven net iets langzamer lijkt te gaan.

Onze Locatie

De omgeving is heel geschikt voor rustzoekers, mensen die graag willen onthaasten, voor wandelaars op ’t Pieterpad dat dwars door het Smalste Stukje Nederland loopt, of voor wandelaars die dankzij het knooppuntensysteem zelf hun route bepalen. Voor de fietsliefhebbers die gebruik maken van het uitgestrekte netwerk van fietspaden en rustige weggetjes klaar om ontdekt te worden. Het bekende fietsknooppuntennetwerk maakt het fietsen tot een waar genoegen. Voor mensen die graag onze Limburgse parels ontdekken, authentieke dorpjes willen bezoeken, er op uit zijn om cultuur te snuiven, en tijdens hun tochten willen genieten van het bijzondere landschap, de rijke historie en Limburgse lekkernijen.

Maar ook voor mensen die dagtripjes willen maken of willen shoppen bijvoorbeeld in Maastricht, Sittard, ’t Duitse Aken, Roermond of ’t Belgische Maasmechelen (beiden met hun Outlet Centers). Het is allemaal vlak in de buurt..

Aansluitend kun je uitblazen van al deze indrukken in de luxueuze en sfeervolle kamers van onze gerenoveerde bovenwoning. Tel daar onze gezellige Limburgse gastvrijheid, de gezonde Midden-Limburgse lucht, het rustige dorpsleven en de lokale culinaire toppers bij op en u bent verzekerd van een onvergetelijk verblijf in B&B ’t Merthoes.

Vanwege de ruimte, het comfort en onze faciliteiten is ‘t Merthoes eveneens zeer geschikt als kleinschalige groepsaccommodatie. Het is mogelijk om langer te verblijven, u kunt onze kamers graag een lang weekend, midweek of week huren, met of zonder ontbijt.

Contactgegevens

Edith en Nick
Marktstraat 14
6114 HS Susteren
Nederland
0682112248
0682112248

info@hetmerthoes.nl
www.hetmerthoes.nl
Facebook

Social media

Facebook

Thema's

  • Fietsen / wandelen

Locatie

  • Dorp
  • Bos en hei
  • Water
  • Natuur

Faciliteiten

  • Keuken aanwezig

Kamers

Onze accommodatie

Het stijlvolle pand telt drie luxueuze kamers. De Ôngerkamer, Veurkamer en Achterkamer zijn verschillend van afmeting en inrichting, hebben een eigen specifiek karakter en zijn smaakvol ingericht. Alle kamers hebben uitstekende bedden met één-persoons traag schuim matrassen (naar wens maken we de bedden op met één- of twee persoons beddengoed).

Een exclusieve badkamer met douche en bad, of alleen met inloop-douche, led tv en wifi zijn in iedere individuele kamer aanwezig. Indien gewenst is het mogelijk om op de Ôngerkamer een bed bij te plaatsen, al heeft dit vanwege de inrichting niet onze voorkeur.

Onze eetkamer

In onze eetkamer wordt u persoonlijk ontvangen onder het genot van een welkomstdrankje. Alhoewel wij bij mooi weer graag gebruik maken van ons ruime dakterras.

Het uitgebreide Limburgse ontbijt wordt na iedere overnachting geserveerd in deze eetkamer, een gezellige gezamenlijke kamer met o.a. drie kleine eettafels waaraan 2 gasten plaats kunnen nemen. Het ontbijt wordt geserveerd op de door u gewenste tijd.

In de keuken staan diverse gekoelde drankjes, die u tegen kleine vergoeding kunt nuttigen. Koffie en thee zijn gratis. Ook zijn hier een waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast, magnetron, oven en alle overige keukenbenodigdheden aanwezig. 

Onze faciliteiten

Wij beschikken over een overdekte fietsenstalling, de mogelijkheid tot opladen van uw elektrische fiets en parkeerplek voor uw auto.

Wilt u een fiets huren? Dat regelen wij graag voor u bij onze buren van Rijwielcentrum Susteren.

Met onze haal-en brengservice zorgen wij er graag voor dat u uw (Pieterpad) wandeling onverstoord kunt vervolgen.

Prijzen

Voor onze Ôngerkamer en Achterkamer bent u ons een bedrag verschuldigd van € 90 euro per nacht.

Voor onze Veurkamer betaalt u een bedrag van € 80 euro per nacht.

De toeristenbelasting en het Limburgs ontbijt zijn bij deze kosten inbegrepen.

Reserveren
Adres op de kaart
Foto's
Zoeken
Locatie


Faciliteiten
Thema's


Provincie
Uitgelicht
B&B Hoeve Nijssen
Beste Pronkkamer 2018


Miranda Nijssen
Dijkstraat 64
5721 AR Asten
T: 0493670300
B&B Hart van Leiden


B&B Hart van Leiden
Oude Singel 142
2312 RG Leiden
T: 0657929891
De Hoestinkhof


Diane en Rogier Bokkinga
Stationsweg 22 a
7475 NN Markelo
T: 0547-361812
De Wynmole


Dieuwke Galema
Harstawei 8
8644 VV Dearsum
T: 0515521922