Helena`s Hoeve

Bed & Breakfast Helena's Hoeve ligt in het authentieke maasdorp Buggenum in Midden-Limburg nabij Roermond. In de dorpskern ligt onze woonboerderij uit 1879. Onze B&B is de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen! Winkelen en cultuur in Roermond, fietsen en wandelen in het Leudal. De B&B is ondergebracht in de voormalige varkensstal en bovengelegen hooizolder. Deze zijn omgebouwd tot twee mooie ,ruime kamers met ieder zijn eigen charme. naast de kamers kunt u gebruik maken van ons terras in de tuin of onder de "sjop" bij het zwembad, waar bij met mooi weer ook het ontbijt geserveerd kan worden. Kinderen kunnen in de achter tuin op de trampoline of een potje voetballen, skelter rijden.

Contactgegevens

Marleen Schuur
Holstraat 45
6082 BB Buggenum
Nederland
0475594495
0615875996

[email protected]
www.helenashoeve.nl

Kamers

In onze B&B bevinden zich twee ruime 2-persoonskamers met eigen toilet en doucheruimte. De kamers bevinden zich op de begane grond en de etage. Naast een een 2-persoons bed zijn de kamers voorzien van een hoge en lage zit en zijn koffie/theefaciliteiten aanwezig net als een kleuren televisie, koelkast en wifi. Vanuit de kamer op de begane grond heeft u direct toegang tot het terras en tuin. Een sfeervolle kamer in Franse tinten en waar ook een hond welkom is! Een electrische haard geeft extra sfeer bij de bank en bij de hoge tafel kunt u het ontbijt gebruiken die geserveerd wordt in een rijkelijk gevulde picknickmand. De kamer op de etage is via een eigen opgang toegangelijk en heeft ook een lage en hoge zit. Door het hoge dakvlak met Engels behang voelt de kamer licht en ruimtelijk. Bij het openslaan van het Frans balkon heeft u zicht op de Engelse cottagetuin waar in de zomer diverse bloemen bloeien.

Omgeving

Buggenum is gelegen aan de rivier de Maas en ligt in de gemeente Leudal. Leudal grenst aan het Peelgebied met 1500 ha Nationaal Park de Hooge Peel. Zuidoost treft u de maasplassen aan met volop watersportmogelijkheden en historische plaatsen als het "witte stadje" Thorn, Roermond en het Nationaal Park de Meinweg. Aan de westzijde grenst het Leudal aan België met fietsroutes naar gezellige stadjes als Maaseik en Stevensweert. In de directe omgeving liggen de steden Roermond met het Design Outlet Center en Venlo met zijn mooie binnenstad. In de B&B zijn diverse fiets en wandelroutes gratis te verkrijgen zoals "het Buggenums Ommetje", een wandelroute van circa 5 km waar u ons dorp direct beter leert kennen. Het Leudal, een zeer aantrekkelijke regio waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen en van waaruit de hele provincie Limburg van Venlo tot Maastricht binnen handbereik ligt!!

Prijzen

2-persoonskamer Begane grond € 80 per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Op deze kamer is een kleine hond toegestaan € 5 per nacht.

2-persoonskamer Etage € 80 per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Voor het bijplaatsen van een extra bed (maximaal 2 per kamer) vragen wij voor kinderen tot 12 jaar € 15 per nacht en voor volwassenen € 30 per nacht. Deze prijzen zijn ook inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

In het hoogseizoen is reserveren voor een weekend alleen vanaf 2 overnachtingen mogelijk.

Onze kamers zijn standaard voorzien van een 2-persoons opgemaakt bed, tegen een kleine meerprijs van € 5 kunnen de bedden worden gesplitst en opgemaakt worden als 1-persoons.

Betaling geschiedt vooraf via bank of contant ter plaatse.

Arrangementen

Wandelarrangement


Wie eenmaal heeft kennis gemaakt met het natuurgebied Leudal zal er zeker meerdere keren naar terugkeren. Uitgestrekte bossen, akkers en graslanden, maar het meest karakteristieke zijn toch wel de schilderachtige beekdalen. De Zelsterbeek en de Leudalbeek vinden hier vrij hun weg, wat uniek in Nederland is. Een wandeling door het Leudal is een mooie ervaring door de combinatie van cultuurgeschiedenis en natuur.
Het arrangement zijn 2 aaneengesloten overnachtingen voor 2 personen met een goed, stevig wandelontbijt, startpunt bij Restaurant Elisabethof, een wandelroutekaart naar keuze van 5-27 km en bij terugkomst of tussendoor genieten van een heerlijke maaltijdlunch in de zomer en een winterse soep in de winter.
Dit voor een totaalprijs van € 175!!

Reserveren
Adres op de kaart
Foto's
Zoeken
Locatie


FaciliteitenThema's

Provincie
Uitgelicht
De Oliemolen; Rijksmonument uit 1502
Beste Pronkkamer 2015


Corriene en Paul Reesink
Oliemolenstraat 32
6416 CB Heerlen
T: 0455712949
Annapart


A. de Herder-Assen
Ossehaarseweg 3
7756 PL Stieltjeskanaal
T: 0524-525878
De Boerenstee


Kees en Clara van Ravenhorst
De Steeg 6
3931 PM Woudenberg
T: 0332770992
't Geheim van de Molenaer


Janneke en Ernst den Ouden
IJsseldijk 94
8261 LM Kampen
T: 0383313800