Hofstede Het Holt

In het prachtige natuurgebied rond Leuvenheim, temidden van grazige weilanden, in het bekende coulissen landschap ligt “Hofstede Het Holt”, omringd door een erf van 15.000 m2. De boerderij stamt uit 1783. Het bakhuisje waarin de luxe 5 sterren B&B is gevestigd, ligt vrijstaand met privé-terrasje in een sfeervolle landschapstuin. De ruime zitkamer op de begane grond biedt alle denkbare comfort, inclusief koelkast, satelliet radio/tv, dvd, WiFi etc. Behalve een slaapkamer op de vide beschikken de gasten over een badkamer met toilet en een stortdouche. Tevens kunnen onze gasten beschikken over luxe badjassen en badslofjes. Bovendien is alles aanwezig om een gezellig kopje koffie of thee te zetten. De Bed & Breakfast is geschikt voor maximaal 2 personen. Bij mooi weer verwennen wij u met een uitgebreid ontbijt op een romantisch plekje in de tuin. U kunt genieten van de gastvrijheid en ontwaken met de vele zingende vogels, kortom bij B&B Hofstede Het Holt komt u tot rust en vindt u privacy. Diverse “Hanzesteden” zoals Zutphen en Doesburg liggen op ongeveer 15 minuten afstand en zijn beslist de moeite waard om een bezoek te brengen. U kunt hier ook volop genieten van mooie wandel- en fietsroutes, b.v. over de Veluwe en langs de IJssel. Er is ruime parkeermogelijkheid op het eigen erf, tevens zijn er fietsen te huur.
Zowel roken als huisdieren zijn niet toegestaan in onze B&B.

Overnachten in ons bakhuisje? Bezoek onze website voor meer informatie, prijzen en reserveringen.

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in deze mooie omgeving!

Contact details

Marion en Gertjan Kloppert
Spankerenseweg 55
6974 LB Leuvenheim
Nederland
0313419071
0646116804

[email protected]
www.hofstedehetholt.nl

Themes

  • Biking / hiking

Rooms

Het gastenverblijf bevat:

Fietsenhuur: € 7,50 per fiets per dag (1 dames en 1 herenfiets)

Area

Hofstede Het Holt is prachtig gelegen in de zogenaamde ’landgoederen zone’ in het buitengebied van de Gemeente Brummen. Bossen en weilanden wisselen elkaar af. Zoals ook in de nabijgelegen Achterhoek is dit een coulissen landschap. De IJssel stroomt hier op nog geen kilometer vandaan. Met het pontje vanuit Brummen vaar je zo naar Bronckhorst, het kleinste stadje van Nederland. Ook de Hanzesteden Doesburg en Zutphen liggen dichtbij. Het is hier een waar paradijs voor wandelaars en fietsers. U bent zo op de Veluwe met uitgestrekte bossen en heide, leuke oude stadjes en het stroomgebied van de IJssel. Kortom een plek om te genieten.

Prices

Prijs voor 2 personen € 105 per nacht inclusief toeristenbelasting en een uitgebreid ontbijt.

In het weekend geldt een minimum van 2 nachten. Bij doordeweekse dagen geldt voor een verblijf van één nacht een toeslag van € 15.

De prijs is inclusief schoonmaakkosten, bed- en badlinnen en een uitgebreid ontbijt. Bij mooi weer kan het ontbijt op een romantisch plekje in de tuin geserveerd worden.

Het gastenverblijf is vanaf 16.00 uur beschikbaar op de dag van aankomst.

Op de dag van vertrek dient u voor 11.00 uur het gastenverblijf te verlaten.

Het gastenverblijf is ingericht voor een overnachting voor maximaal 2 personen.

Betaling
Het is alleen mogelijk vooraf per bank of contant bij aankomst te betalen. Bij aankomst gaarne legitimeren.

Bankgegevens
Bank rekeningnummer: NL64INGB0004404026 t.n.v. M.R. Kloppert

Extra mogelijkheden
Wij bieden ook de mogelijkheid om 2 fietsen (dames en herenfiets) te huren. De fietsen zijn van 2010 en voorzien van 7 versnellingen, dus de Posbank is een makkie!

Fietsenhuur: € 7,50 per fiets per dag (1 dames en 1 herenfiets)

Reserve
Address on the map
Images
Search
Locatie


FacilitiesThemes


Province
In the spotlight
De Luthiers
Beste Pronkkamer 2017


Lucienne van der Lans
Voorstraat 13
3311 EM Dordrecht
T: 0786313390
B&B La Belle Meuse


Ron en Fanny Coppers
Grotestraat 36
5855 AN Well
T: 0478502449
De Appelgaard


Eveline van den Bogaard
Beusichemsedijk 12
4101 NV Culemborg
T: 0345534094
't Merthoes


Edith en Nick
Marktstraat 14
6114 HS Susteren
T: 0682112248