De Hoge Peel

B&B De Hoge Peel, is een karakteristieke boerderij in de Peel Heythuysen.

In de boerderij, met schitterende tuin, wordt u ontvangen door Marijke met een drankje en een hapje. De blauwe kamer is een luxe zitslaapkamer met badkamer, waar antiek meubilair gecombineerd wordt met modern comfort. De rode kamer is echte ruime familiekamer met douche en biedt plaats aan drie personen . Eventueel kan een kinderbed bijgeplaatst worden. Een sauna, een verwarmd zwembad en een gratis drankje uit de welgevulde minibar completeren het ultieme vakantiegevoel. Wanneer u zelf wilt kokkerellen, staat een goed uitgeruste woonkeuken tot uw beschikking.

Huisdieren zijn welkom. Indien u lekker uit eten gaat, passen wij graag op uw hond.

Loop de door ons uitgezette wandeling of struin rond in Nationaal park “de Groote Peel”. Verken via het handige fietsroutenetwerk de gastvrije dorpen en gezellige steden in de omgeving; ontdek molens, fraaie kerken, kapelletjes of een eeuwenoud kasteel.

Contact details

Marijke van Lievenoogen-Rijnja
Hollander 16
6093 PC Heythuysen
Nederland
0495641817
0653813759

[email protected]
www.dehogepeel.nl
Facebook

Social media

Facebook

Facilities

  • Wellness
  • Private pool
  • Pets considered

Themes

  • Biking / hiking

Locatie

  • Dorp
  • Bos en hei
  • Natuur

Rooms

Op de eerste verdieping bevinden zich twee comfortabele zitslaapkamers, elk met een luxe badkamer.

De blauwe kamer, geschikt voor twee personen, ingericht met antiek meubilair.
De rode kamer, geschikt voor maximaal drie personen, heeft een meer eigentijds karakter.. De blauwe bad kamer heeft een naast en douche ook nog een ligbad. Desgewenst kunnen we een kinderbedje bij plaatsen. .Wilt u zelf koken, dan staat een luxe keuken tot uw beschikking.

's-Morgens wordt een uitgebreid ontbijt  geserveerd, als het weer het toelaat, in de tuin. Drankjes uit de minibar zijn gratis. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de sauna. In het verwarmde zwembad kunt u terecht voor een verfrissende duik. 

Apartment

Wanneer u de kamer huurt als appartement, staat een goed geoutilleerde keuken tot uw beschikking. Desgewenst kunt u alsnog het ontbijt, tegen extra betaling, bij Marijke en Jan bestellen.

Area

B&B "De Hoge Peel" ligt zo'n zes km buiten de bebouwde kom van Heythuysen, midden in de natuur. Jan en Marijke hebben enkele wandelroutes uitgezet, varierend van 3 tot 14 km langs de vele verschillende landschaps elementen. Op 5 km afstand ligt nationaal park "De Grote Peel" en iets verder weg "De Meinweg" ook een uniek gebied. Het fietsknooppunten systeem van Limburg maakt prachtige fietstochten mogelijk. Fietsen zijn tevens te huur.

De tuin van Marijke en Jan is onderdeel van de fietsroute "Tuin van Limburg" die u al fietsend langs 19 opengestelde tuinen in de omgeving voert. In de onmiddellijke omgeving liggen Weert en Roermond ( Voor de winkelliefhebbers met een outletcenter waar jaarlijks een paar miljoen bezoekers komen) en op iets grotere afstand Venlo, Eindhoven en Maastricht. Een must is ook het witte stadje Thorn op 20 km afstand. Culinair is er ook van alles te beleven. Laat u adviseren door Marijke en Jan.

Prices

De prijs voor één overnachting voor twee personen bedraagt € 80. Voor een verblijf van slechts één nacht geldt een toeslag van € 5 per persoon.

Voor één persoon is de prijs € 60 per nacht.

Kinderen tot drie jaar overnachten gratis en kinderen vanaf 3 jaar tot 10 jaar op dezelfde kamer, krijgen 50% korting.

Arrangements

Op de fiets door de tuin van Limburg


Midden Limburg beschikt over een aantal paradijsjes in de vorm van unieke siertuinen. Variërend van tuinen met heemplanten en kruiden,met zeldzame bomen, kasteeltuinen, tot tuinen waaruit je zelf, tegen een geringe vergoeding zelf kunt plukken. Ze zijn opengesteld voor publiek en onderling verbonden met een fietspaden netwerk. De Hoge Peel is een perfecte uitvalsbasis om hier van te genieten. Na afloop van de fietstocht kunt u heerlijk ontspannen in onze tuin of een duik in het zwembad nemen. We kennen verschillende arrangementen varierend van een simpel fietsweekend tot een culinair festijn met bloemenlunch en diner steeds inclusief fietsen ontbijt en lunch.

Voor nadere informatie kunt u terecht op onze website waar u ook divers andere arrangementen kunt vinden.

Reserve
Address on the map
Images
Search
Locatie


FacilitiesThemes


Province
In the spotlight
De Luthiers
Beste Pronkkamer 2017


Lucienne van der Lans
Voorstraat 13
3311 EM Dordrecht
T: 0786313390
De Paasloƫrhof


Louky Bos
Binnenweg 33
8378 JJ Paasloo
T: 0561475754
De Wynmole


Dieuwke Galema
Harstawei 8
8644 VV Dearsum
T: 0515521922
Zathe De Spieker


Marleen en Rob van der Meer
Aenkommewei 4
8735 HH Itens
T: 0515333820