B&B Hart van Leiden

Onze B&B is gelegen in de oude binnenstad van Leiden, dichtbij alles wat de stad te bieden heeft en toch heerlijk rustig gelegen. Wees welkom in onze mooie B&B waar iedereen heerlijk kan relaxen of juist werken en genieten van alles dat Leiden te bieden heeft. B&B Hart van Leiden is gevestigd aan de Oude Singel 142, in de oude binnenstad, in twee naast elkaar gelegen grachtenpanden. De panden zijn in 1750 gebouwd en zijn beiden rijksmonument.

Contact details

B&B Hart van Leiden
Oude Singel 142
2312 RG Leiden
Nederland
0657929891
0630407969

info@bnbhartvanleiden.nl
www.bnbhartvanleiden.nl
Facebook

Social media

Facebook

Themes

  • Biking / hiking
  • Historic City Center

Locatie

  • Stad

Rooms

De twee kamers van onze B&B verschillen van inrichting en sfeer, maar zijn alle twee heel bijzonder. Twee kamers kijken uit op de fraaie gracht en de oude stad.

Kamer met Jacuzzi
De ingang is overweldigend en de houten trap leidt u naar de kamer op de eerste etage. U vindt daar een kingsize bed, een eettafel en faciliteiten om koffie en thee te maken. Er is in de grote kasten genoeg ruimte om uw kleding op te hangen en uw bagage weg te bergen. De prachtige badkamer is heel mooi geïntegreerd in de kamer zonder dat de privacy daar onder lijdt. U heeft naast de jacuzzi nog een aparte douche en toilet met extra urinoir. U bent slechts een paar honderd meter verwijderd van de talloze gezellige restaurantjes in de binnenstad. Klaar om de dag te beginnen in onze prachtige stad. Ontbijt kunt u apart bij ons bestellen, zie de optie bij het boeken!

Tweepersoonskamer
Stel u voor een 30m2 grote kamer op de 2de verdieping van een grachtenpand in het centrum van Leiden. Het heeft een Queensized bed, met prachtige knisperwitte lakens, een bank een tafel om aan te studeren of om aan te ontbijten een grote kast met hang mogelijkheid om uw kleding goed te kunnen opbergen. U deelt de badkamer met de eigenaren. Deze is naast de kamer gelegen en heeft toilet en douche.

U heeft een heel mooi uitzicht op deze kamer over de mooie oude binnenstad van Leiden.

Ontbijt
Ontbijt is bij ons niet inclusief omdat ook veel gasten in de stad gaan ontbijten. We bieden zelf een exclusief mooi ontbijt aan als u die optie kiest. Dit ontbijt is samengesteld door een professionele kok en zal u verrassen.

Apartment

Op nummer 144A vindt u een prachtig appartement met eigen entree op de begane grond. Dit karakteristieke 18de eeuwse appartement (1750) is daarom bijzonder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. U heeft naast uw eigen ingang een goed geoutilleerde keuken tot uw beschikking, met vaatwasser en koelkast. De badkamer is uitgerust met vloerverwarming. U kijkt uit op een ruime binnentuin waar u ook mede gebruik van mag maken. De tuin is zo opgezet dat u uw eigen deel van de tuin, apart van andere gasten heeft. U heeft dus een appartement waar u volledig zelf bepaald met wie u contact heeft. Dit appartement is daarom bijzonder geschikt voor langer verblijf. Dit prachtige appartement met plafond ornamenten en hoge ruimtes geeft u het echte grachtenpand gevoel.

Area

Leiden is een fantastische stad om te bezoeken en te verblijven. Een prachtige binnenstad, een stadscentrum met smalle straatjes en idyllische grachten. Een van Nederlands grootste schilders, Rembrandt, is in deze stad geboren. De oudste universiteit van Nederland en dertien musea inspireren om het verleden en het heden te verkennen en te begrijpen. Maar ook de omgeving van Leiden is divers, zo liggen Duin en strand op fiets-afstand en kun je met een huursloep naar de prachtige meren rondom Leiden. Maar ook is de Keukenhof van hieruit goed te bereiken. Kortom, Leiden is een feestje!

Prices

De prijzen zijn o.a. afhankelijk van het seizoen en speciale aanbiedingen. Voor de tweepersoonskamer rekenen we gemiddeld € 69,- en voor het appartement en de kamer met Jacuzzi € 99,- afhankelijk van het aantal personen. Zie voor actuele bezetting en prijzen onze website.

Arrangements

Beleef leiden in een dag


Rondvaart-Diner-Overnachting vroeg
U wordt 16.55 uur opgehaald met de elektrische rondvaartboot van het restaurant, aan de kade op de Oude Singel voor B&B Hart van Leiden.
Onder het genot van een aperitief vaart onze schipper u en uw gasten door de historische grachten van Leiden. De tocht eindigt bij het restaurant, waar u zult genieten van een prachtig 4 gangen ‘early bird’ diner. Het diner duurt van 17.30 tot 19.30, wij serveren hierin een aperitief, amuses, een fles huiswijn naar keuze, 4 gangen, tafelwater en koffie/thee met friandises.
Zie onze website voor alle details.

Beleef leiden in een dag


Rondvaart-Diner-Overnachting uitgebreid
U wordt 17.55 uur opgehaald met de elektrische rondvaartboot van het restaurant, aan de kade op de Oude Singel voor B&B Hart van Leiden.
Onder het genot van een aperitief vaart onze schipper u en uw gasten door de historische grachten van Leiden. De tocht eindigt bij het restaurant, waar u zult genieten van een prachtig 6 gangen exquise diner. Het diner begint om 18.30, waarin geserveerd wordt een aperitief, amuses, 6 gangen exquise, een begeleidend wijnarrangement, tafelwater en koffie/thee met friandises.
Zie onze website voor alle details.

Reserve
Address on the map
Images
Search
Locatie


Facilities
Themes


Province
In the spotlight
B&B Bèd & Bótram Bie Ós
Beste Pronkkamer 2019


A.G.P.M. Geelen-Spaninks
Hoogstraat 42
6017 AR Thorn (gemeente Maasgouw)
T: 0475-561345
De Oliemolen; Rijksmonument uit 1502


Corriene en Paul Reesink
Oliemolenstraat 32
6416 CB Heerlen
T: 0455712949
De Hooge Hoeve


Familie Hoogendoorn-Maijers
Julianalaan 15
5161 BA Sprang-Capelle
T: 0416273413
De Thuiskamer


Fraukje Bruggink
Hoofdstraat 31
9001 AP Grou
T: 0622608247