Aan de Spijkse Waard

Prachtig gelegen aan de Linge tussen Leerdam en Gorinchem ligt in de buurtschap Vogelswerf de verbouwde woonboerderij `aan de Spijkse Waard`. Na een totale renovatie is hier in 2008 de B&B gestart in het voorhuis (foto) van de boerderij, los van onze eigen woonruimte in de voormalige deel.

Onze gasten beschikken daardoor over een compleet privé-onderkomen, voorzien van een zitkamer en een keuken op de benedenverdieping en twee gastenkamers en de badkamer boven.

De B&B heeft een eigen ingang aan de dijk met naastgelegen parkeerruimte voor twee auto`s. Het huis biedt een schitterend uitzicht over het Lingelandschap, met direct voor het huis de Spijkse Waard en daarachter de slingerende rivier.

Contact details

Kees Doorenbosch
Zuiderlingedijk 33
4161 BM Heukelum
Nederland
0183564505
0646612853

info@spijksewaard.nl
www.spijksewaard.nl
Facebook

Social media

Facebook

Rooms

Onze gasten beschikken over een compleet privé-onderkomen, voorzien van zitkamer en keuken op de benedenverdieping en twee gastenkamers en de badkamer boven. De B&B heeft een eigen ingang aan de dijk met naastgelegen parkeerruimte voor twee auto`s. Het huis biedt een schitterend uitzicht over het Lingelandschap, met direct voor het huis de Spijkse Waard en de Linge. In de keuken naast de woonkamer wordt op de door u afgesproken tijd het uitgebreide ontbijt klaargemaakt, samengesteld uit zoveel mogelijk producten uit eigen keuken en tuin. Daarnaast serveer ik versgeperst sinaasappelsap en thee, koffie, espresso of cappuccino naar keuze. Bij een meerdaags verblijf zorg ik uiteraard voor voldoende variatie in het ontbijt! De keuken kunt u ook gebruiken om zelf gedurende de dag koffie of thee te zetten, of om een avondmaaltijd klaar te maken. Een volledige keukenuitrusting is aanwezig, met behalve een oven ook een magnetron, een Jura-espressomachine en een afwasmachine.

Area

De beschermde natuurgebieden van twee nationale landschappen, te weten het Rivierenlandschap en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, staan borg voor prachtige fietstochten langs de Linge , de Waal en Merwede. Maar ook wat verder weg, langs de Giessen en de Goudriaan, is het heerlijk fietsen met prachtige vergezichten en intiem kronkelende dijkjes. De diverse pontjes bij Spijk, Heukelum en Enspijk versterken het vakantiegevoel. Direct vanuit de voordeur van de B&B zijn er prachtige wandelingen te maken. Linksaf gaat u richting het Lingebos, dat een prachtig wiel, fortificaties van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en een recreatieplas te bieden heeft. Rechtsaf gaat u richting de magnifieke bocht in de Linge. Daar is nu een zeldzaam natuurreservaat, waar u grotendeels over een knuppelpad wandelt tussen de boorden van de Linge en het water in een oude afgraving. De B&B ligt aan het Waterliniepad. Ook de NS wandelroute Fort Vuren passeert langs het huis.

Prices

B&B als privé verblijf incl. ontbijt, toeristenbelasting en 9 % BTW:

Lunch gratis klaar te maken. Gratis Wifi in de hele B&B. Er is een afgesloten fietsenberging.

Reserve
Address on the map
Images
Search
Locatie


Facilities
Themes


Province
In the spotlight
B&B Bèd & Bótram Bie Ós
Beste Pronkkamer 2019


A.G.P.M. Geelen-Spaninks
Hoogstraat 42
6017 AR Thorn (gemeente Maasgouw)
T: 0475-561345
De Thuiskamer


Fraukje Bruggink
Hoofdstraat 31
9001 AP Grou
T: 0622608247
Finisterre


Marijke Kuitert - van Lievenoogen
Dorpsstraat 4
9957 ND Saaxumhuizen
Zathe De Spieker


Marleen en Rob van der Meer
Aenkommewei 4
8735 HH Itens
T: 0515333820