Hoeve de Plei

Welkom bij Hoeve de Plei!
Hoeve de Plei is een vakwerkboerderij aan de rand van het dorpje Mechelen. U logeert er in sfeervolle vertrekken die met respect voor de historie zijn gerenoveerd. Laat u omarmen door de eeuwenoude gebinten, de gastvrijheid en gemoedelijkheid die hier al drie generaties hoog in het vaandel staan. Kom genieten in het heuvelland en voel u thuis bij Hoeve de Plei. Naast het weldadig slapen op Hastensbedden tussen de eeuwenoude balken, kunt u ook genieten van een energierijk ontbijt om de dag goed te beginnen. Er zijn sfeervolle huiskamers op de begane grond met diverse zitjes aan een kachel, uitzicht over het dorp, of de tuin achterom. Met goed weer is het ook heerlijk vertoeven in onze landelijke tuin en uitzicht op de heuvels en het bos.

Kontaktdaten

Saskia van Houtem-Peerboom
Overgeul 1
6281 BG Mechelen
Nederland
043-4551294

mail@hoevedeplei.nl
www.hoevedeplei.nl
Facebook

Social media

Facebook Instagram Twitter

Einrichtungen

  • Kinderfreundlich

Themen

  • Radfahren / Wandern

Locatie

  • Dorp
  • Bos en hei
  • Natuur

Zimmers

Bij Hotel Hoeve de Plei logeert u in een karakteristieke vakwerkboerderij uit 1740. Alle kamers zijn op maat gemaakt tussen de donkere balken van het vakwerk. Het stoere houtwerk omlijst de stijlvolle vertrekken, die licht maar warm zijn ingericht. U slaapt op de heerlijke droom bedden van Hästens. Onze standaard kamers zijn geriefelijke ingericht compleet met douche en toilet. Al onze kamers zijn verschillend van afmeting en inrichting. Dit komt doordat de kamers zich allemaal bevinden in de voormalige boerderij, tussen de balken van het vakwerk in. Onze suites zijn luxueuzer dan onze standaard kamers. De suites hebben net als de standaard kamers douche en toilet op de kamer. Maar zij zijn ruimer van opzet en hebben een zithoek op de kamer. Tevens slaapt u op een luxer  soort Hästensbed als op de standaardkamer.

Umgebung

Hotel Hoeve de Plei ligt midden in het schilderachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg. Hier is het heerlijk dwalen met de fiets of wandelend over holle wegen, door hoogstam--fruitgaarden, stille bossen en langs bloeiende bermen. U vindt dromerige dorpjes op uw weg, waar verse koffie en vlaai wordt geserveerd op terrassen in de zon.

Cultuurrijke steden als Maastricht, Aken, Hasselt en Luik liggen op steenworpafstand. Dus ook voor Vlaams vertier en Duitse gemütlichkeit hoeft u maar een klein stukje te rijden. Of blijf gezellig dichtbij huis om te proeven van ons buitenleven met de kippen, geiten en paarden. Op het tuinterras met uitzicht op de bosrand smaakt een kop koffie met échte Limburgse vlaai extra lekker.

Preise

Alle prijzen zijn per kamer per nacht exclusief verblijfsbelasting €1,35.
Standaard 2 persoons kamer € 106 bij 3 of meer nachten en € 122,50 bij minder dan 3 nachten.
Standaard 1 persoons kamer € 66 bij 3 of meer nachten en € 82,50 bij minder dan 3 nachten.
Suite 2 personen € 126 bij 3 of meer nachten en € 142,50 bij minder dan 3 nachten.
Korting bij 1 persoons gebruik van een 2 persoons kamer: - € 15 (wij hebben 2 eenpersoonskamers in ons hotel. Indien alle eenpersoonskamers bezet zijn, kunt u een tweepersoonskamer reserveren, u krijgt in dat geval de bijbehorende korting).

Kijk op onze website voor meer informatie.

Logies en ontbijt (LO) betekent slapen en ontbijt. Voor onze eigen gasten serveren wij enkele kleine warme gerechten ’s avonds. Maar in Mechelen en de omliggende dorpen zijn er ook diverse leuke restaurantjes waar u een hapje kunt eten. Wij adviseren u graag.

Reservieren
Adresse auf der Karte
Fotos
Suche
Locatie


Einrichtungen
Themen


Provinz
Ausgewahlte
B&B Hoeve Nijssen
Beste Pronkkamer 2018


Miranda Nijssen
Dijkstraat 64
5721 AR Asten
T: 0493670300
B&B Het Maagdenhuis


Doris Koolen-Stark
Moussaultstraat 9
5721 KE Asten
T: 0493843539
De Hooge Hoeve


Familie Hoogendoorn-Maijers
Julianalaan 15
5161 BA Sprang-Capelle
T: 0416273413
De Hoestinkhof


Diane en Rogier Bokkinga
Stationsweg 22 a
7475 NN Markelo
T: 0547-361812