De Martiene Plats

De Martiene Plats is een historische monumentale Saksische boerderij uit 1640 met rieten dak. Eén van de weinige complete boerderijen in ons land met een waterput, bakhuuske, turfschop en grote schuur wat ligt in het buurtschap Weverslo bij Merselo, 4 km van het centrum van Venray. Bed & Bòttrám in 'OpStal' is logeren in een van de zes sfeervolle luxe boerderijkamers met een eigen unieke badkamer. Begane grond: 2 kamers waarvan 1 kamer met een miva (minder valide) badkamer Verdieping: 4 kamers waarvan 1 kamer met een romantische bedstee. De 'Potstalkamer' is een gezellige ontbijtkamer met knusse zithoek.

Bed & Bòttrám in appartement 't Bakhuuske of d'n Dael.
De luxe van een hotel, het gemak van een appartement, of u met z'n tweeën of met uw gezin komt........... voor een heerlijk ontbijt hoeft u de deur niet uit.
Aanwezig: recreatieruimte / speelloods / speelweide / parkeerplaatsen / fiets- en wandelroutes / fiets verhuur op aanvraag / draadloos internet verbinding.

Kontaktdaten

L. van Osch-Bexkens
Weverslo 3
5815 CA Venray-Merselo
Nederland
0478546332
0612850363

[email protected]
www.martieneplats.nl

Themen

  • Radfahren / Wandern

Locatie

  • Dorp
  • Bos en hei
  • Natuur

Zimmers

B & B 'OpStal'
De sfeervolle kamers hebben allen een eigen unieke badkamer met badlinnen, douche- haarshampoo, handzeep, föhn, tissues en de bedden zijn opgemaakt met mooi bedlinnen. Er is een mooi buiten terras.

Wohnung

Het appartement is erg geschikt voor 2 personen of een gezin die gebruik willen maken van een keuken. Ontbijt wordt geserveerd in het appartement.

Begane grond: gezellige kamer, compleet ingerichte keuken, badkamer. Boven: 2 of 3 slaapkamers. Bedden zijn opgemaakt met mooi bedlinnen, badlinnen, douche- en haarshampoo, föhn is aanwezig. Het appartement beschikt over een eigen buiten terras.  

Umgebung

De Martiene Plats staat midden in een natuurgebied, tussen de Weverslose berg (hoogste punt van Gemeente Venray) 36,8 boven NAP en het schitterende Loobeekdal. Fietsknooppunt-route en wandelknooppunt-paden lopen vlak langs deze historische boerderij. Peelgebieden, bossen en plattelandsgronden vloeien naadloos over tot een indrukwekkende schouwspel. In dit afwisseldnde landschap kunt u prima fietsen, wandelen (nordic walking) of kijken en luisteren naar koeien, paarden, vogels en in alle vrijheid van de Noord-Limburgse natuur. Kortom een unieke locatie, 4 km van Venray, om lang of kort te recreëren, elk seizoen is er genoeg te doen en te beleven. Bij De Martiene Plats is het aangenaam vertoeven. In de naaste omgeving: Liberty parc - Zoo parc - Thermaalbad - Hertog Jan bierbrouwerij - Toverland -Aardbeienland en in Venray een schouwburg - bioscoop - zwembad - winkels - restaurants - Odapark en musea.

Informatieve brochures/folders over streek en ver daar buiten zijn aanwezig.

Preise

Erfkamer - 2 x 1 pers. bedden met miva badkamer vanaf € 75,00 per nacht. 
Weikamer met 1 x 2 pers. bed vanaf € 70,00 per nacht.
Veenkamer 2 x 1 pers. bedden met open badkamer vanaf € 75,00 per nacht.
Turfkamer met stapelbed vanaf € 70,00 per nacht.
Peelkamer met 2 x 1 pers. bedden vanaf € 75,00 per nacht.
Hooikamer met romatische bedstee 1 x 2 pers. bed vanaf € 75,00 per nacht.

Uitgebreid ontbijt is inbegrepen.

Prijs voor 2 personen B&B in appartement vanaf € 95,00 per nacht,  extra personen € 30,00 per nacht.

Arrangements

Fiets/Wandel Arrangement


Fiets/Wandel Arrangement van maandag tot vrijdag 
2 sfeervolle overnachtingen, 2 x uitgebreid ontbijt, welkom met koffie/thee en iets lekkers, 1 x lunchpakket, informatie over de omgeving, fiets- en wandelknooppunt routes, recreatieruimte, speelloods, speelweide.
Prijs € 75,00 p.p. in een 2 pers.kamer in B&B 'OpStal'
Excl. toeristenmilieubelasting € 1,40 p.p.p.n
Extra nacht € 32,50 p.p.p.n. incl. ontbijt
Geldig van maandag tot vrijdag.

Reservieren
Adresse auf der Karte
Fotos
Suche
Locatie


EinrichtungenThemen


Provinz
Ausgewahlte
B&B Hoeve Nijssen
Beste Pronkkamer 2018


Miranda Nijssen
Dijkstraat 64
5721 AR Asten
T: 0493670300
Groot Overhorst


Wim en Adrie Veldhuizen
Overhorsterweg 32
3781 ND Voorthuizen
T: 0615148116
Lutje Lollum


Ted en Mirjam
Lutje Lollum 1
8801 PW Franeker
T: 0517391184
De Oliemolen; Rijksmonument uit 1502


Corriene en Paul Reesink
Oliemolenstraat 32
6416 CB Heerlen
T: 0455712949