De Hoestinkhof

Op het Twentse platteland in het beschermde dorpsgezicht Stokkum, ligt De Hoestinkhof. In het vrijstaande bakhuis zijn in 2017 nieuwe Bed and Breakfastkamers gerealiseerd, 3 tweepersoonskamer. In de voormalige boerderij zijn in het achterhuis 10 tweepersoonskamers, deze zijn zeer geschikt als groepsaccommodatie. De ligging ( 2 km buiten Markelo) is landelijk en rustig. De glooiende akkers afgewisseld met oude eiken en bosranden maken de omgeving de moeite waard om per fiets of al wandelend te verkennen. Er zijn verschillende routes aanwezig die ook naar het kastelenstadje Diepenheim of naar de Holterberg voeren. Bij de Hoestinkhof hoort ook een Engels theehuis, hier wordt Engelse High tea of het avondeten geserveerd.

Kontaktdaten

Diane en Rogier Bokkinga
Stationsweg 22 a
7475 NN Markelo
Nederland
0547-361812

info@hoestinkhof.nl
www.hoestinkhof.nl
Facebook

Social media

Facebook Twitter

Einrichtungen

  • Abendessen

Themen

  • Radfahren / Wandern

Locatie

  • Dorp
  • Bos en hei
  • Natuur

Zimmers

In het bakhuis zijn 2 kamers begane grond en 1 op de 1e verdieping. Allen met inloopdouche / toilet op de kamer, comfortabele bedden van 2,10 m, TV, kluisje, föhn en zitje. In het halletje kan gratis thee gezet worden met een Quookerkraan en koffie uit de espressomachine. De ruime kamers hebben landelijke details met eiken gebinten, maar ook moderne details. Het ontbijt met eigen gemaakte jam en zelfgebakken brood wordt in het theehuis geserveerd of desgewenst op de kamer.

In de voormalige boerderij zijn 10 kamers, deze zijn zeer geschikt als groepsverblijf.  De kamers zijn eenvoudig doch keurig en sfeervol gedecoreerd. 5 kamers op de begane grond met ieder eigen douche en toilet op de kamer en 5 kamers op de eerste verdieping. 2 bovenkamers zijn ruimer van opzet en hebben eigen douche en toilet op de kamers, de andere 3 kamers hebben douche en toilet op de gang. U kunt ook gebruik maken van de huiskamer om in te verblijven. Hier is een leeshoek, TV hoek en hier kunt u tevens gratis koffie of thee maken. Voor familie en vrienden bijeenkomsten kunt u uiteraard alle 10 kamers tegelijk huren. De keuken en de huiskamer zijn dan privé.

De huiskamer is ook geschikt voor vergaderingen.

Umgebung

Markelo ligt in Twente, in het beschermde dorpsgezicht Stokkum. In het midden van de stedendriehoek Deventer, Zutphen en Enschede (ook alle drie een bezoekje waard). Markelo is een glooiend essenlandschap met afgewisseld akkers en bossen.

Het kastelenstadje Diepenheim is dichtbij, en de Holterberg laat zich graag verkennen. Fietsen, wandelen of een toertochtje met de auto, de omgeving is landelijk en u geniet van het echte platteland. Er zijn vele routes vanaf De Hoestinkhof mogelijk.

Preise

Logies en ontbijt*

Hendrik Jan en Jan Hendrik in het bakhuis € 95,- per kamer per nacht inclusief ontbijt
Hungerink ( bovenverdieping ) € 100,- per kamer per nacht inclusief ontbijt
Boerderij kamer met douche en toilet op de kamer € 70,- per nacht logies ontbijt
Boerderij kamer met douche en toilet op de gang € 60,- per nacht logies ontbijt.

Korting eenpersoonskamer € 15,- per nacht.

* De kamerprijs is exclusief de gemeentelijke heffingen a € 1,50 p.p.p.n.

Half pension is ook mogelijk, op reservering serveren wij een Plate van de Dag, inclusief toetje voor u. Prijs € 17,50 p.p.

Reservieren
Adresse auf der Karte
Fotos
Suche
Locatie


Einrichtungen
Themen


Provinz
Ausgewahlte
De Luthiers
Beste Pronkkamer 2017


Lucienne van der Lans
Voorstraat 13
3311 EM Dordrecht
T: 0786313390
B&B Het Maagdenhuis


Doris Koolen-Stark
Moussaultstraat 9
5721 KE Asten
T: 0493843539
Huize 't Hekkert


Mevr. H.J.G. Duivenvoorden
Domineesteeg 2
7213 LP Gorssel
T: 0575492369
B&B Hart van Leiden


B&B Hart van Leiden
Oude Singel 142
2312 RG Leiden
T: 0657929891